Страницата е в процес на локализация
436 A

СТРАЖИ НА БЕЗОПАСНОСТТА

Прозрачните защитни капаци са монтирани отпред и отзад за по-голяма безопасност. Не можете да режете, докато не бъде свален предния капак

УДОБНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ГИЛОТИНА С АВТОМАТИЧНО ПРИТИСКАНЕ И РЯЗАНЕ

НОВО! Автоматична, електрическа, професионална гилотина модел ЕБА 436 А

Това е най-новото ни попълнение!
Усъвършенстван модел гилотина за цифров печат. ЕВА 436 А се отличава с електрическо задвижване на притискателната клапа и резеца. За разлика от другите ни модели, тук няма да се притеснявате за фиксирането и задържането на хартията за рязане. Имате само да натискате двата бутона, всичко друго тя го прави автоматично. Широчината на рязане е 430 мм, а дълбочината е 435 мм. Цифровият екран позволява точно (до микрон) да се позиционира  и отреже желаният размер на хартията. Електро-механично задвижване на резеца; ръчно наместване на притискателната клапа; предвижване на задната подравняваща с манивелата отпред са фактори предлагащи едно оптимално решения на приемлива цена. С гилотината ЕВА 436 Е можете да режете до 500 листа 70 гр./м2 или тестета от брошури до 40 мм. Здравата метална конструкция, острието от висококачествена стомана тип “Солинген”, лесното регулиране и определяне на точният размер на рязане с точност от десета от милиметъра – Ви гарантират спокойствие по време на експлоатацията и сравнително бързо възвръщане инвестицията. Можете да избирате два варианта за стойка (заплаща се отделно) за гилотината.

”СБЗ“ – Система за безопасност и защита:

Всички продукти на ЕВА покриват възможно най-високите стандарти за безопасност. Гилотината почва да реже само ако и двата бутона са натиснати едновременно. Електрически обезопасена с интегрирането на защитата от механични и електрически претоварвания. Резецът  автоматично се прибира от всяко положение. Дискова спирачка за внезапно спиране на резеца от всяко положение. 24 волтов контрол (ниско напрежение) и основен ключ и механично заключване с метален ключ. Прозрачен предпазен капак  отпред (увеличен с 10 см в сравнение с предишните модели), осигуряващ безопасността на работното пространство отпред. Не можете да пуснете резеца, за да режете докато не затворите предпазният капак. Отделно от това, капакът се се блокира автоматично по време на работа с резеца, предпазвайки ви от злополуки. Смяната на резеца се извършва без да трябва да се разглобява гилотината, дистанционно (без да се налага да пъхате ръцете си под ножа). Контраножът се изважда лесно и бързо отстрани на гилотината, пак за по-голяма сигурност и удобство.

Захранване/Hz: 230/50

Мощност на мотора: 0,45 kW
Габарити (ШxДxВ): 640 x 880 x 360 мм;
Височина заедно със мет. стойка: 1055 мм; височина със шкафа: 1080 мм
Тегло: 86 кг; тегло заедно със мет. стойка: 99 кг; тегло заедно с шкафа: 118 кг
Цвят: манхатънско сиво

ЕВА 436 А
Макс. широчина на рязане (мм) 430
Макс. височина на хартиения блок(мм) 40
Дълбочина на плота отзад (мм) 435
Мин. размер за обрязане (мм) 35
Артикулен номер 4360 2011
Препоръчителна цена без включен ДДС 5438,17 лв.
Стойка за ЕВА 436 А
Артикулен номер 4205 1100
Резервен резец за 436 А
Артикулен номер 9000 121
Контранож за EBA 436 А
Артикулен номер 9000 221

 

Круг & Прийстер

Видео филм за производителя на ЕВА и ИДЕАЛ.

 

Ново за старо

Вашите ЕБА-продукти са достигнали до сериозна възраст? Това предложение, може да Ви заинтересува ....