Страницата е в процес на локализация
485 A

ЦИФРОВ ЕКРАН

Прецизносттна на задната подравняваща се постига лесно с помощта на цифровият екран, който показва докъде да се върти манивелата.

ОФИСНА ГИЛОТИНА ОТ ВИСОК КЛАС С АВТОМАТИЧНО ПРИТИСКАНЕ

НОВО! Електрическа гилотина ЕBА 485 А

475 мм широчина на рязане. Гилотина от ново поколение. ЕВА 485А е създадена да отговори на нуждите от прецизно рязане на  много копирни и принт-центрове. Цифровият екран позволява точно (до микрон) да се определи желаният формат за обрязване. Движението на задната подравняваще става чрез манивелата отпред, като цифровият екран показва в реално време размера. Червени светодиоди маркират линията на срязване. Гилотината е с електро-механично задвижване на резеца и автоматично притискане. Равномерно двустранно притискане (притискателната клапа може да бъде свалена или повдигната независимо от резеца). Висококачествен резец от стомана “Солинген”, серия HSSС. С него ще можете да режете хартия с височина до 80мм. Патентовани са безопасният мотор, ключът за включване и изключване, електронното управление с двойната блокировка, дисковите спирачки, които спират в случай на нужда мигновенно от всяко положение.  Солидна метална конструкция с шкаф за съхранение.

”СБЗ“ – Система за безопасност и защита:Всички продукти на ЕВА покриват възможно най-високите стандарти за безопасност при работа. Гилотината почва да реже само ако и двата бутона са натиснати едновременно. Електрически обезопасена с интегрирането на защитата от механични и електрически претоварвания. Резецът автоматично се прибира от всяка позиция. Гилотината има дискова спирачка за внезапно спиране на хода на резеца. 24 волтов контрол (ниско напрежение) и основен ключ и механично заключване с метален ключ. Прозрачният предпазен капак, който е отпред, осигурява безопасността на работното пространство отпред. Не можете да пуснете резеца, за да режете докато не затворите предпазният капак. Отделно от това, капакът се се блокира автоматично по време на работа с резеца, предпазвайки ви от злополуки. Смяната на резеца се извършва без да трябва да се разглобява гилотината, дистанционно. Контраножът се изважда лесно и бързо отстрани на гилотината, пак за по-голяма сигурност и удобство.

Захранване/Hz: 230/50
Мощност на мотора: 1,42 kW
Габарити (ШxДxВ): 755 x 970 x 136230 мм
Тегло: 209 кг Цвят: манхатънско сиво

ЕВА 485 А
Макс. широчина на рязане (мм) 475
Макс. височина на хартиения блок(мм) 80
Дълбочина на плота отзад (мм) 458
Мин. размер за обрязане (мм) 30
Артикулен номер 4851 1111
Цена без включен ДДС 8998,92 лв.
Резервен резец за 485 А
Артикулен номер 9000 021
Контранож за EBA 485 А
Артикулен номер 9000 022

 

Ново за старо

Вашите ЕБА-продукти са достигнали до сериозна възраст? Това предложение, може да Ви заинтересува ....