Страницата е в процес на локализация
485 EP

СВЕТЛИННА ЛИНИЯ НА СРЯЗВАНЕТО

С нейна помощ по-лесно и точно се определя къде ще падне резеца.

ПРОГРАМИРУЕМА ГИЛОТИНА С ЕЛ. ЗАДВИЖВАНЕ НА РЕЗЕЦА И ПОДАВАНЕТО, И С ОСОВА ПРИТИСКАТЕЛНА СИСТЕМА

Електрическа гилотина ЕBА 485  ЕP Най-високо ниво на работа за този клас гилотини. Самодиагностика при всяко включване.  Светодиодна червена линия, показваща къде ще падне резеца. Цифровият екран позволява точно (до микрон) да се определи желаният формат за обрязване. Движението на хартията може да се осъществява както в ръчен, така и в автоматичен режим. Гилотината е с електро-механично задвижване на резеца и автоматично притискане. Равномерно двустранно притискане (притискателната клапа може да бъде свалена или повдигната независимо от резеца). Висококачествен резец от стомана “Солинген”, серия HSSС. С ЕВА 485 ЕР ще можете да режете хартия с височина до 80мм. Патентовани са безопасният мотор, ключът за включване и изключване, електронното управление с двойната блокировка, дисковите спирачки, които спират в случай на нужда мигновенно от всяко положение.  Стойката влиза в цената на гилотината.

”СБЗ“ – Система за безопасност и защита: Всички продукти на ЕВА покриват възможно най-високите стандарти за безопасност при работа. Гилотината почва да реже само ако и двата бутона са натиснати едновременно. Електрически обезопасена с интегрирането на защитата от механични и електрически претоварвания. Резецът автоматично се прибира от всяка позиция. Гилотината има дискова спирачка за внезапно спиране на хода на резеца. 24 волтов контрол (ниско напрежение) и основен ключ и механично заключване с метален ключ. Прозрачният предпазен капак, който е отпред, осигурява безопасността на работното пространство отпред. Не можете да пуснете резеца, за да режете докато не затворите предпазният капак. Отделно от това, капакът се се блокира автоматично по време на работа с резеца, предпазвайки ви от злополуки. Смяната на резеца се извършва без да трябва да се разглобява гилотината, дистанционно. Контраножът се изважда лесно и бързо отстрани на гилотината, пак за по-голяма сигурност и удобство.

Програмиране на движението на задната подравняваща: Чрез пулта за управление, Вие ще можете да програмирате и запазвате до 99 различни програми с по 99 стъпки всяка. Отделно, можете да правите запаметяване на ходовете чрез бутона “Memory”. Отделно от това гилотината “помни” последното направено рязане. Има двустранна точна система за калибриране. Гилотината има възможност сама да се самодиагностицира, като дава информация за възможните грешки и текущо състояние. Цифровият екран позволява точно (до 0,1 мм) да се определи желаният формат за обрязване.

Захранване/Hz: 230/50

Мощност на мотора: 1,42 kW

Габарити (ШxДxВ): 755 x 970 x 1230 мм;

Тегло: 215 кг.

Цвят: манхатънско сиво.

ЕВА 485 ЕР
Макс. широчина на рязане (мм) 475
Макс. височина на хартиения блок(мм) 80
Дълбочина на плота отзад (мм) 450
Мин. размер за обрязане (мм) 35
Артикулен номер 4851 1311
Цена без включен ДДС 10999,01 лв.
Резервен резец за 485 ЕР
Артикулен номер 9000 021
Контранож за EBA 485 ЕР
Артикулен номер 9000 022

 

Круг & Прийстер

Видео филм за производителя на ЕВА и ИДЕАЛ.

 

Ново за старо

Вашите ЕБА-продукти са достигнали до сериозна възраст? Това предложение, може да Ви заинтересува ....