Страницата е в процес на локализация

ПЪРВОКЛАСНА СИГУРНОСТ ОТ ЕВА

ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО
Качеството на ЕВА е световно известно. То взима началото си от швабските Алпи, от Балинген ако бъдем по-точни. Тук, премиум шредерите се изработват изключително внимателно от най-малкият детайл до цялостното сглобяване, като всеки шредер минава през проверка за здравина и функционална ефективност.
Едно най-притегателните качества на ЕБА качеството е отличителният дизайн. С класически форми,, изчистени линии и вечна елегантност, шредерите ЕБА подхождат във всяка една работна обстановка.
Висококачествени материали, производствен процес, който е произведение на изкуството, стриктен контрол върху качеството – всичко това ви гарантира, че и за в бъдеще марката ЕБА ще бъде синоним на качество и надежност: качество направено в Германия.

ПЪРВОКЛАСНАТА БЕЗОПАСНОСТ
Системата за осигуряване на безопасност (СОБ): е обширен, комплексен набор от мерки за оптимална сигурност при работа с всички шредери ЕБА. СОБ означава, че ние обръщаме внимание върху следните мерки за безопасност: електронно контролиран капак, който служи за предпазване на пръстите и/или вратовръзките от неволно захващане на режещият механизъм, както и да защити потребителя от трески, които се получават, когато се унищожава СД диск; автоматичния обратен ход и функция за автоматично изключване в случай на запишване на отвора с хартия; автоматично изключване, когато резервоара на шредета е запълнен с отпадъци; електронен контрол на вратата чрез магнитен превключвател; двойна защита защита на мотора срещу прегряване.
Всички автоамтични функции се контролират с оригиналния контролен елемент с името „Изи_Суич” или с лесния за използване „Софт_Тъч” панел с вградени светлинни индикатори. За това можем с пълна увереност да кажем, че шредерите ЕБА са винаги под пълен контрол.

ПЪРВОКЛАСНА ЗАЩИТА НА ДАННИ
Въпреки всички предсказания, увеличаването на електронните медии и информационните процеси доведе до все по-голяма употреба на хартия. И, за съжаление, това също означава че все повече и повече „чувствителна” информация се изхвърля на хартиени листа в контейнери те за смет.
За компаниите, специално, невнимателното боравене с поверителната информация може да доведе до сериозен риск. Защото ако конкурентите получат достъп до вътрешна информация, това може сериозно да отслаби пазарните позиции на дадена фирма. Често, резултатите от тези вреди са невъзстановими.
В тази връзка е важно да се осигури защитата на личните данни и защитата на информацията. Всеки, например, който нарушава законите за защита на информацията, когато събира лизни данни може да бъде подведен под отговорност пред закона. Правния отказ със законите за защита на личните данни касаят трети страни личната информация е строго контролирана и се одобрява от обществените служби или други административни тела.
С шредерите ЕБА тези рискове отиват в миналото. С ЕBA вие можете да намерите правилното за ниво за обезопасяване на информацията (въз основа на стандарта DIN 32757) , като изберете правилното за вас ниво за унищожаване на документи.

 

Ново за старо

Вашите ЕБА-продукти са достигнали до сериозна възраст? Това предложение, може да Ви заинтересува ....